NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Egy éve indult a blog - ünnepeljünk hetivalasz.hu-val

2012.08.23. 11:05 - NapiKamuhír

uesc_06_img0332.jpgEgy évvel ezelőtt indult a napikamuhir.blog.hu. Nem lett ismert, sem túlságosan különleges, dizájnos, sőt volt, hogy hónapokig nem jártam erre. De itt van, és még mindig a kamuhírek gyűjtőhelye. Mindössze 24 poszt született 365 nap alatt, jogos a kérdés, akkor miért "napikamuhír"? Azért mert a blog nevét nem tudom megváltoztatni. A születésnap alkalmából sem lesznek radikális változások, de ha valaki idetéved, most kicsit örülhet, két nap alatt két poszt is született, javítom a statisztikát kicsit. :) Mindössze 491 lapletöltés volt, ami annyira kevés, hogy szinte csak a magam örömére írogatok ide. De ez egyáltalán nem zavar, mindenesetre szeretném megköszönni annak a kevéske látogatónak is a figyelmét. Folytatódik a blog, következik egy ünnepi (szokásos) hetiválasz kamuhír.

"Kemény hidegfront jön: Durván lehűl az idő"

Az időjárásról szóló cikkek mindig érzékenyen érintenek, kedvelem a témát, éppen ezért bosszant, amikor egy, az időjáráshoz nem igazán kötődő oldal "okoskodik". "Eső kizárt." ez a kijelentés csak a szenzációkeltésre jó, de a címben lévő kemény és a durván szavak sem szerencsések. Ugyanis nem fog annyira durván lehűlni. Ezt nem árt tisztázni, még mielőtt valaki azt gondolná, hogy egyből fagypont alá esik majd a hőmérséklet. Jövő héttől kellemes, késő nyári 23-27 fok várható, a mostani 38 helyett. Viszont a cikk szerint "Heves zivatarok is lehetnek felhőszakadással, jégesővel, pusztító szélviharral."  A Heti Válasz maradjon inkább a politikánál, bár engem azon a téren sem tudnak meggyőzni. Ezúton szeretném a hetivalasz.hu számára képzeletben átnyújtani az Arany Kamuhírgyártó címet. Gratulálok! Köszönöm a sok anyagot. Bár ez azért annyira nem volt veszélyes. :)

10/8 sóval még ehető

Az eredeti kamucikkért katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr54727375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása