NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Előkerültem! Mint Freddie Mercury utolsó videója

2019.11.20. 01:15 - NapiKamuhír

Címkék: freddie mercury queen kamuhír

Szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt írtam utoljára a blogra. Annak pedig már 8 éve, hogy a hazai sajtó kanálisából elkezdtem kipecázni a részemről legjobbnak vélt cikkeket, címeket, miegymást. Azóta elsodort az élet, de néha visszajárok nosztalgiázni, nevetgélni, elcsodálkozni, kicsit elkeseredni. Merthogy minden megváltozott, de igazából mégsem változott semmi sem.

Tudjuk, hogy mi történt a bepincsiződött origóval, tudjuk, hogy az index ugyanolyan minősíthetetlen foskupac és ezért még pénzt is kunyerálnak az olvasóktól. Az egykoron gyönyörű kamuhírekkel hódító hetivalasz.hu megszűnt, azóta már az utódja is. Sarka Kata is elvált Hajdú Pétertől. Kegyetlen, miként változik az élet. Mindössze pár év leforgása alatt.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy itt van nekem a life.hu, ami elérte, hogy újra felszambázzak az azóta szintén megváltozott blogfelületre, majd leseperjem azt a három kiló finomport, ami a blogomon pihent. Az alap tényállás az, hogy bírom Freddie-t, láttam a Queen filmet is (ki nem?), full HD-ban a budapesti koncertet is, azt is, ahogy pálinkázik a Népstadionban (KI NEM??). Igazából kevés dolog van, amit nem láttam róla, tőle. Erre most itt a life.hu, mely a világ legfontosabb híreit szállítja nekünk, magyaroknak. Hihetetlen, hogy lázas, hosszú évekig tartó nyomozás után milyen felvételekre bukkannak. Szenzáció. Leközölte a Mirror is. De várjunk csak egy kicsit...

 mostazonbanbzmg.jpg

Előkerült róla az utolsó videó. Előkerült. Az "előkerül" azt jelenti, hogy van, de eddig nem tudtuk, hogy van, esetleg azt nem, hogy hol. A belinkelt videóval nem ez a helyzet. Ugye Freddie majd 30 éve nincs közöttünk, a These Are The Days Of Our Lives-hoz pedig egy valóban megrendítő klip készült. Viszont sosem tűnt el. Így nem volt minek előkerülnie. Még a bővített változat is ismert, a linken szereplő videó megtalálható volt már 2012-ben is a youtube-on.

Szóval a címnek is, és a feketével aláhúzott mondatnak is valahogy így kellett volna megíródnia: "Én, a life.hu buzgó fordító firkásza, megtaláltam a Mirror-on Freddie Mercury utolsó videóját, amit most kiteszek nektek, csak előtte kicsit bulvárosítok már a dolgokon, mert kell a kattintás. Pusza." 

Hát ennyi, lehet, hogy most 4 évig ismét nem lesz poszt, de ezt muszáj volt megírni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr7115314720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása