NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Aki mindenütt ott van

2015.11.25. 02:32 - NapiKamuhír

s1.jpgNem, nem Istenről, vagy a Nagy Testvérről beszélek, hanem Sarka Katáról. Bizony! Elnéztem ma a blogra, méltatlanul hever ugyanis az internet szennyeskosarában, örök mementót állítva a hazai média hitványságainak. De most van szabad tíz percem, és ez pont elég arra, hogy egy kicsit elporoljam a "vezető híroldalak" pattanásos fenekét. 

Szóval vissza Katához, akiről túl sok rosszat nem írok, mert férjura még véletlenül megtalálja az IP-címemet és kipereli belőlem a szart is (mekkora dicsőség lenne pedig). Legyen elég annyi, hogy szerintem Hajdúék minimum minden hónapban vesznek egy sajtómegjelenés-feltöltőkártyát, amire raknak egy kellemes összeget, melyből finanszírozzák a mindennapi kenyerü...akarom mondani megjelenésüket. Az egy dolog, hogy ezeket a cikkeket a kutya sem olvassa, másik dolog, ha olvassák is, általában a fikázás megy a kommenteknél. Szóval Peti, ha ezt olvasod, akkor üzenem: a pénzt nem ide kell tolni, nem éri meg, nyiss inkább egy éttermet (update: az már van), vagy dobjatok piacra ruhamárkát, esetleg készítsetek parfümöt, azt még egyik celeb sem csinálta. Vagy mégis?

Amit tudni kell, hogy az Index/Origo/Blikk trió főoldalának (leg)aljára kerülnek általában ezek a semmitmondó kis kamucikkecskék, nyilván nem véletlenül. Ha egy anyag nem bír hírértékkel, vagy annyira szar, hogy lejjebb már nem is lehetne tenni, akkor bizony a béka hátsója alá tolják be, utolsó-utáni töltelékanyagnak.

Viszont azért a tegnapi/mai egy igen erős Sarka-nap volt, úgy is mondhatnánk, hogy sarkára állt a magyar szennygyár (ez a világ legrosszabb szóvicce volt, bocsi), mert az előbb említett három vezető oldal is lehozott egy-egy hangyányi anyagot főhősünkről. Egészen hihetetlen.

Valaki árulja már el, hogy miért is jó ez? Vagy kinek? Önsimogatás, hogy "nézd, drágám, ott vagyunk minden címlap alján"? Tényleg nem értem, hogy ezt a beállított, természetellenes, zacskózott, mikrózható életszimulációt minek kell ennyire nyomatni? Ez a celebség a leglélekölőbb meló lehet. Mert munka. Elég kemény. Lájkszámolgatás, állandó megfelelési kényszer, vigyorgás a tévében, szmájlizgatás a facebookon, bárminemű valós érzelem nélkül, közben csendben nyelni a szar dolgokat, kifelé viszont csak a tökéleteset mutatni...ebbe előbb-utóbb beleőrül az ember.

s2.jpg

s4.jpg

s3.jpg

Amire egyébként nem jöttem rá, hogy Charlie Sheen-hez mi köze Katának, ugyanis a Blikknél és az Origonál is egy Sheen-hez kapcsolódó cikk fölé került Hajdúné. Érdekes. De a legjobb az index, ott az "Ilyen, amikor a pornósok tanítanak szopni" című anyag mellé került Sarka Kata neve. 

+1, a 24.hu is beszállta nemzetközi Kata-napba!

+2 nyilván az csak véletlen, hogy ma van Katalin nap

+3 igen, ez a blogbejegyzés is Sarka Katáról szól, de ezért legalább nem fizettek...

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr898106970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása