NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Támad a sportbulvár

2011.08.31. 19:21 - NapiKamuhír

A sport hosszú évekig tartotta magát a bulvárral szemben, mostanra azonban már büszkeségeinknek is el kell viselniük a szenzációhajhász cikkeket. A mai áldozat Balzsay Károly (azért mondjuk Karcsit sem kell félteni), aki pár napja megszerezte a WBA nagyközépsúlyú világbajnoki övét, miután Donyeckben egyhangú pontozással legyőzte Sztaniszlav Kastonovot. Erről persze a storyonline.hu nem számol be, lévén a lap egy rakás bulvárszenny. Viszont rémhírkeltésben az elsők között vannak. A cikk (más oldalakon megjelenő) címe az alábbi: "Súlyos sérülést szenvedett a magyar sztár - Még a dobhártyája is leszakadt" A cím annyira drámaira sikeredett, hogy a szerencsétlen bulvárújságíró még azt is elfelejtette, amit a biológiaórán megtanult (kac-kac, valószínűleg az agya az első osztálynál megrekedt), és amin viszonylag erőteljesen kiakadtam. MÉG A DOBHÁRTYÁJA IS LESZAKADT! A dobhártya NEM SZAKAD LE, a dobhártya maximum BESZAKAD. Már a címről gondoltam, hogy ez lesz a mai anyag. :)

Nézzünk bele a lényegbe. A leadben ismét fejfogásra készített az alábbi mondat: ..." (Balzsay) a boksz közben azonban több helyen is megsérült." Hát Istenkém, a boksz közben megsérült? Elképesztő, döbbenetes. Még egy utolsó idézet, ami már tényleg az írás legaljának számít: "A kiváló sportoló azt is elárulta, hogy már a felkészülése alatt is komoly egészségügyi problémái akadtak. Gerincsérve miatt zsibbadt a jobb lába, felrepedt a szeme és még az sem volt biztos, hogy végül meg tud mérkőzni az ellenfelével." Szóval csak én értettem ezt úgy, hogy a gerincsérve miatt repedt fel a szeme? Hmmm. Értem én, hogy egyes betegségek között van összefüggés, de ezt azért nehezen hiszem el. Zseniális cikk, szinte látom magam előtt az "újságírót", amint egy ujjal, óriási műkörmökkel püföli az Alma-laptopjának billentyűzetét. 10/10 leginkább az alábbi csodálatos felfedezés miatt: A storyonlie keresőjébe beírva a "Balzsay" (hátha találok valami sportról szóló kreatúrát is) kifejezésre az alábbi találatot adta: "Karcsi kislánya elvágta a kezét"

Az eredeti kamucikkért katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr493193785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása