NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Június 4.

2013.06.04. 22:00 - NapiKamuhír

Valamiről (szándékosan) nagyon elfeledkezett a két, országosan is jelentős olvasóbázissal rendelkező online lapunk. Valamiről, amiről ezen a napon majdnem minden, érzésekkel rendelkező honfitársunk elgondolkodik egy kicsit. Ki így, ki úgy. Néhányan álmodozva, mások lázadozva, megint mások szimplán tudomásul véve a dolgot, de valamilyen formában emlékeznek. Magyarország mai napig egyik legnagyobb történelmi traumája pontosan 93 évvel ezelőtt teljesedett ki. Arra kérném ezeket az országos médiumokat (ha már idén nem sikerült), legközelebb, ha nem is a főoldal tetején, de legalább egy kis zugban tegyenek említést erről. Nem kell itt tízflekknyi sopánkodás, csak egy kis emlékeztetés. Mert elég sok dologról meg tudtok emlékezni szinte minden egyes nap.

Szándékosan nem írtam bele a posztba, mi történt 1920-ban ezen a napon. Ha nem tudnád, keress utána. Remélem  kevesen fognak a google után nyúlni. Kiemelném, hogy ez a poszt nem a politikai álláspontok demonstrálása miatt született, egyszerűen csak úgy érzem, ha a svájci bicska atyjáról és a tengeralattjárót építő tiniről tudnak írni a szóban forgó lapok, akkor erről is illene.

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr555344456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása