NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Józsika, akiből az életben nem lesz rendőr

2015.05.29. 16:10 - NapiKamuhír

Arról nem a Józsika tehet, hogy oda született, ahová. Mint ahogy arról sem, hogy vélhetően sansza sem lesz az életben. Ebben az esetben nem vele van a probléma, hanem az "Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek" szervezet rózsaszín álomvilágával, valamint az origo.hu-val, melyek tényleg elhiszik, hogy a hasonló habi akciókkal karonfogva vezetik majd át a cigánygyerekeket egy szebb világba. Na persze. Azt kellene felfogni, hogy ezzel nem tudnak segíteni, csak az egyébként is forrongó közhangulatra öntenek még egy kis benzint. Kommentelni meg valószínűleg már csak percekig lehet majd a cikket.

Itt a cikk: www.origo.hu/kultura/20150529-roma-gyerekek-alom-foto.html

Itt van az elképzelt Józsika:

20150529roma-gyerekek-almai5.jpg

 

 

Íme a "szomorú valóság" Józsika!

jozsika.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr907503056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása