NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Claudiát valamikor pofonvágták, multitasking poszt

2011.10.13. 20:31 - NapiKamuhír

„Liptai Claudiát orrba vágták a diszkóban!” – hirdeti a kiskegyed.hu, persze, hogy mindenki azonnal rákattint, aki egy kicsit is buta, mint a segg szívén viseli a nagyasszony életét. 

De igazából nem vágták pofon a diszkóban. Szinte borítékolható, mint ahogyan Rihanna sem pózol töktotál meztelenül, és a magyar sztárok súlyos betegségei is egyenlők egy szimpla náthával.

 

 

A cikk bevezető sora máris kivégzi az olvasó reményeit, miszerint Claudia megveréséről olvashat. „Súlyos pofont kapott Liptai Claudia szerelme, Péter.” (random szoknyapecér). Péter, hát ő testvérek között sem azonos celebünkkel. Korábban már kiderült az is, hogy Claudia Párja Péter, még mindig nem tud munkába állni, úgy megverték (http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/claudia-parja-peter-meg-mindig-nem-dolgozhat-111395.html).

Szóval már magam sem tudom követni az eseményeket, hiszen a sztori több sebből vérzik. Azért megpróbálom érthető kordák közé szorítani a soraimat. Egy hete megjelent a fent linkelt cikk az alábbi címmel: „Liptai Claudia szerelme, Péter súlyos sérülést szenvedett, amikor párját védte. A támadó három évet is kaphat.”

 

A tartalomból, kiegészítésekkel az érthetőség kedvéért

„Az eset egy budai bevásárlóközpont előtt történt. Claudia és Péter taxit rendeltek, amikor a kocsi megérkezett, a műsorvezető beült. Egy társaság is a kocsira várt, s bár a taxi Péter nevére érkezett, nehezményezték (ezt így kell elképzelni: HÁEZAZÉNTAKSZIMTEKÖCSÖG), hogy őket szállítja el.

A várakozók egyik tagja /egy birkózó/ !!! becsmérlő megjegyzést tett Claudiára (példa: kormolnám a púzódat csáje), mire Péter visszafordult (WTF? tekintet), és megkérdezte, jól hallotta-e. (Mit pofáztál Gyurmagyurka?) Ekkor kapta a hatalmas ütést. (Bamm) Orrcsontja megrepedt (Reccs), arccsontja eltört (Ropp), több foga kiesett (Potty). Kórházban ellátták, műteni szerencsére nem kellett. (Gondolom a lépe nem szakadt le, és a mája sem robbant szét, továbbá a koponyája sem hullott darabokra egy rohadt taslitól, még akkor sem, ha azt egy birkózótól kapta.) Claudia most otthon ápolja. (Szerintem ezt nem kell ragozni…fap, fap, fap.)

„Sajtóhírek szerint Péter a héten már dolgozni szeretett volna, de állapota ezt egyelőre nem tette lehetővé.” (Peeeeeeeeersze. A kis álsztahanov.)

 

Vissza az eredeti cikkhez 

Gondolom a shownak folytatódnia kellett és ebből következett a poszt fő témáját képező – „Liptai Claudiát orrba vágták a diszkóban!” – cikk. Namármost. Ez így nem igaz, mint ahogy azt már megemlítettem. Itt már tényként kezelik azt is, hogy „…Liptai Claudia szerelme, B. Péter, akit egy szórakozóhely előtt vertek meg – mint a szemtanúk vallomásaiból kiderült, a műsorvezető miatt. Ugyanis Claudia stílusa volt az oka annak, hogy feldühödött az a baráti társaság, amelynek egyik tagja Péter bántalmazásával torolta meg sérelmeit.” Szó sincs már budai bevásárlóközpontról, sem bírkózóbéláról, Claudia stílusa lehetett a kiváltó ok.

 

Nézzünk egy rövid, ámde elképzelt párbeszédet

-Azta mekkora iiiizmoook. Nézd Peti, növesszél már ilyeneket. (Claudia)

-Kormolnám a púzódat csáje! (Birkózó)

-Úúúú dejóóó. (Claudia)

-Mit pofáztál Gyumagyurka? (Nagyazegó Sokapofa Dekevésazizom Péter)

-Mivanmivanmimivannamivan? Mi? Mivan? Gyereide! (Birkozó)

Bamm, Reccs, Ropp, Potty…stb

 

A cikk további részeiből kiderült, hogy a cím már megint egy nagy kamu, hiszen Claudiát 17 évesen (i.e. 10.000) vágták orrba egy diszkóban, és nem most.

 

„Egyszer ugyanis Claudia orrát is betörték. A későbbi műsorvezető 17 éves volt, és egy zenés szórakozóhelyen a barátnője védelmére kelt, akit szóban inzultált egy fiatalember. Claudia megütötte a szemtelen tolakodót, erre az illető se szó, se beszéd, betörte az orrát. A lányt kórházban látták el, ahol kiderült, hogy bár kezdetben nagy volt az ijedtség, szerencsére nem marad majd nyoma az esetnek. Így utólag egy tanulság azért mindenképpen leszűrhető: Liptai Claudia nem tanult a történtekből.”

Az is mindenképpen leszűrhető, hogy a kiskegyed.hu is szereti az álhíreivel csalogatni az olvasókat. Köszönjük. 10/8

Még egy kis adalék, aki szeretné tudni Péter, és volt nője (Viki) kálváriáját, valamint Claudia anyagi gondjait, kattintson ide: http://www.kiskegyed.hu/sztarok/sztori/liptai-claudia-szerelem-nyomor-111212.html

 

Csak pár hiba az említett cikkből:

„a férjével nemrég bette azt a lakást”

űviki dolgozni sem tud”

„Viki próbálja megtaláni

„életszínvonalon éljen claudia mellett”

„Azt sutogják, hogy”

 

Az eredeti kamucikkért katt ide!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr573301308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása