NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Cici, Kuki és Puki (Dagobert bácsi helyett meg lehetne Seggbevert bácsi)

2011.11.11. 19:15 - NapiKamuhír

A családháló.hu már azzal elásta magát, hogy ékezetes domaint foglalt magának. Eszembe nem jutna, hogy ékezettel írjam be egy honlap címét. Szóval az oldal hemzseg a durva cikkektől. Olyannyira kemény témák vannak, hogy ma tíz percig könnyezve röhögtem a „Puki” című torzszülött íráson. Lássuk, hogy mit is takar ez a cím. Sok jóra ne számítsatok! (Figyelem, csúnya szavak is vannak a tovább után!)

 

 

Már a bevezetőn hangosan nevettem, pedig ez még semmi.

„Ki gondolná, milyen engedményekre képes egy egyéves ciciről való leszoktatásáért a szigorú elveket valló, egészséges ételeket preferáló szülő?”

Megvan? Hányszor olvastátok el? És hányszor húztátok fel a szemöldökötöket és mondtátok, hogy: MIVAN???

Jönnek a kérdések. Egyéves cici? Preferáló szülő? Egyéves cicit preferáló szülő? „Cici” és „preferál” szavak használata egy mondaton belül? ÁÁÁÁÁÁ HÁT KI GONDOLNÁ?

„Ami pedig jó a babának, az a mamának is, azaz miért is utasítaná vissza az egy éve alváshiányban szenvedő ifjú pár anyósék felajánlását, miszerint majd ők magukhoz veszik éjszakára a picifiút, míg a „fiatalok” nyugodtan szundikálhatnak?

Szóval hazánkban az egy főre jutó, egy éve alváshiányban szenvedő ifjú pár anyósék igencsak megnövekedtek. A picifiú szó amúgy is 15 korbácsütést ér. A fiatalok nyugodtan szundikálhatnak helyett pedig például: a fiatalok nyugodtan kúrhatnak hajnal 4-ig hangosan. 

Az, hogy a következő mondatokban hogy jött ide Simon, meg mi az a miniszabi, azt mindenki döntse el maga.

 

Na, de most jön a lényeg. :) A nagyiék nem épp grínpíszesek, merthát:

„Talán mindannyian emlékezünk még gyerekkorunk egyik kedvelt csemegéjére, a Puki vagy Kuki néven közismertté vált, extrudált kukoricából készült, sós rágcsálnivalóra, iskoláskori büféélményeink főszereplőjére. Szóval Simit sírás esetén nyagyiék ezzel a csalival hallgattatták el, s mivel a „csodaszer” remekül bevált, örömmel újságolták reggel a felfedezést a rémült szülőknek, akik eleddig figyelmesen betartottak minden, étkezési beszoktatásra vonatkozó szabályt.”

Oké, hogy az extrudált kukoricapelyhet nem hívhatjuk a nevén, mert túl bonyolult. DE! Egy gyerekekkel foglalkozó oldalon azért...de ez még semmi. 

„Aztán néhány héttel később apu és anyu kénytelen volt revidiálni a nézeteit.”

(Revidiál: átnéz, átvizsgál, átnéz, ellenőriz, fölülbírál, fölülvizsgál; átértékel, módosít, helyesbít, megváltoztat, átjavít, átdolgoz; latin: revidere, revisum 'újra lát).

„Történt ugyanis, hogy elérkezett a nagy nap, vagyis Simi már elég nagynak találtatott a cicizéshez, így eljött az esti szoptatásról és éjszakai étkezésekről való leszoktatás ideje. Mint minden elsőgyerekes szülő, apa és anya is félelemmel és lelkesedéssel vegyes elszánással vágott neki a feladatnak, de azzal nem számoltak, hogy rövidesen egyikük sem bírja majd a picifiú szívet tépő, éjszakai kérlelő sírását.

És ekkor jött a korszakalkotó ötlet – ugyanis a polc tetején még mindig ott sorakozott egy csomag, nagyiék által ajándékba hozott cucc a fiatalember kedvenc eledeléből. A Puki pedig azonnal megtette a hatását. Szájba be – sírás kikapcs.

Azóta három hét telt el, cici nélkül. Vajon a forgalmazók is tudják, hogy a Kuki csodaszer?”

Aki nem értené, annak összefoglalom eme mondatokat: Simi már elég nagy volt a cicizéshez, ezért, belefingottak a szájába, amitől abbahagyta a sírást, majd Simi többet nem cicizett, viszont rájött, hogy a kuki egy csodaszer.

Így lesz egy egészséges, cicit imádó gyermekből, egy telipukizott szájú, kukit csodaszernek tituláló búza.

 

Köszönöm, nagyon-nagyon jót nevettem. Tudom, vulgáris, de most így jött ki a lépés. 10/10

Az eredeti kamucikkért katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr993371377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása