NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Nem szép móka

2012.05.07. 20:09 - NapiKamuhír

A Sport Géza számomra az index.hu leghitelesebb mellékoldala, ahol hiteles beszámolók, jó összefoglalók kapnak helyet. Éppen ezért nem értem, hogyan kerülhetett a portálra egy bulváros, majdhogynem kegyeletsértő "vagylagos cím". Az oldalon megjelenő címmel semmi gond, tárgyilagos, a cikk lényegre törő (az MTI-től lett átvéve), a kép is rendben van. Azonban amit a böngészősorban láttam, már egyáltalán nem tetszett: "gyeplabdameccsen_halt_meg_a_csinos_ausztral"

Lehet mondani, hogy bolhából elefántot csinálok, de szerintem ilyet egyáltalán nem illik egy halállal kapcsolatos cikkhez írni, még a vagylagos címhez sem. Ezt biztosan nem az MTI-től vették át. Lehetne tanulni és nem mindig a szenzációhajhász/szabadszájú vonalat követni. Nem pontoznám, hiszen nem magáról a cikkről volt szó, hanem arról, aki ezt feltette.

Az eredeti kamucikkért katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr304494803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása