NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Kamuhír24 - újságíró vagy firkász?

2012.05.13. 14:57 - NapiKamuhír

A hir24.hu az a híroldal, ahová buta cikkek kerülnek ki és azokat buta emberek (tisztelet minden kivételnek) kommentálhatják a facebookon keresztül. A cikk egy átlagos, MTI-től átvett írás, ami a „Halálcsoportban a magyar pólósok az olimpián” címet kapta. A "halálcsoport" egy gyakran használt kifejezés a sportban, a google 36 ezer találatot ad ki rá, igazából semmi meglepő nincs a használatában. A hir24 azonban elérte azt, ami egyáltalán nem dicsőség: megutálták az olvasók. A cikkek alatti kommentekben tíz hozzászólásból legalább egy a „firkászokat” szidja. A legnagyobb probléma itt az, hogy firkász címszó alatt az átlag az újságírót értik. Szóval ez egy normális cikk, ahol szintén szidják a cikkírót. (http://sport.hir24.hu/vizilabda/2012/05/05/halalcsoportban-a-magyar-polosok-az-olimpian/)


De nézzük a hir24.hu valós oldalát, az alábbi cikk tényleg bicskanyitogató, viszont a kritizálók többsége sem egyetemi docens (hogy igazoljam az első mondatomat).

http://www.hir24.hu/kultura/2012/03/01/tizenot-holttest-budapest-sziveben/#comments

 

Kommentek:

„Szemét, tetü ijságirás! Elegem van már az állandó megtévesztő címmekből!!!”

„Tetű újságirók , ilyen cim! Ezért kell állami pénzen, egyetemre jáni.Meg kell szüntetni úságiró képzést!”

„Tízen öt agy nélküli újsághír író rémtörténete kiállítás. :)))”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr734505956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása