NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Akció helyett dögunalom

2012.08.30. 10:44 - NapiKamuhír

Race_to_the_Present_by_dafanimation.jpgA szoljon.hu még nem volt terítéken, pedig lett volna ok rá, hogy megemlítsem. A pillanat végre eljött, sajnos a kattintásnövelő írások itt is tetten érhetőek.

 

"Száguldó vonat elől menekült a síneken rekedt autós"


Gondoltam, hű ez elég izgalmas téma, nézzük meg. Lelki szemeimmel már el is képzeltem, hogy egy rozzant dácsiás menekül egy kispiros elől Törökszentmiklós határában, a közelben bicikliző Marika néni pedig lepattan, majd ijedtében keresztet vet. Én, meg a filmes képzelgéseim. Nem így volt...de már bedőltem neki, mindegy.

A száraz tények közé tartozik, hogy a gépjármű fennakadt a síneken, a sofőr hívta a tűzoltókat, ők letolták és happy end. Nagyjából ennyi a lényeg, de mint tudjuk, ha így tálalnák a dolgot, a kutya sem olvasná el a cikket. Megtudtuk még, hogy fennakadás nem volt, tehát a száguldó vonat elől menekülő autó konkrétan egy hazugság. (Nyilván örülök, hogy nem történt semmi baja az illetőnek.) De, hogy megnyugtassák háborgó lelkünket, odalinkelték a többi "vonatbalesetes" cikket is.

10/5 közepesen szenzációhajhász

Az eredeti kamucikkért katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr144741217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása