NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

A blog nem halott...csak

2014.10.31. 00:36 - NapiKamuhír

mostanában viszonylag elégedett vagyok, amikor a nagyobb hírportálok főoldalára lépek. Félreértés ne essék, ugyanolyan gyatra témákat dolgoznak fel, de legalább kevesebbszer futok bele a "faszgeciszarpinafos" című/tartalmú cikkekbe. Az index.hu mindeközben rovata meg kifejezetten tetszik is. Az origo.hu-nál a vezérváltás óta szintén normalizálódott a helyzet, ugyan a kommentelők között dúló trollháború elszomorító, de az már nem az én asztalom.

Persze azért ha keresek, találok. :) Hiszen a blikk, kiskegyed, hir24 típusú oldalak hangyányival sem lettek jobbak.

4_o_ebola_graf.jpg

Legújabb kedvencem a fenti, blikkéktől származó, faék egyszerűségű riogatógrafikon. Elképzelem, ahogy a metrón a jóembör lát egy náthás tagot, megérinti a homlokát, tudatosítja magában, hogy emberünk lázas, és 1 méter távolságról kérdezgeti tőle, hogy "hé baszod, oszt denevérrel érintkezeltél-e mostanába"?, "van a bűröd alatt olyan kis fíreg, itte, látod, olyan, vann?", "nahúzzá az egészségügyi központba', értesítettem a közegüz...köezgésségügyi hivatalt".

Tehát akinek 38,5 fokos láza van, és megsimogatott mostanában egy denevért, az ebolás! Értem?

10/10

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr146849915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása