NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

A Himalája-kálvária és a magyar sajtó

2013.05.24. 09:41 - NapiKamuhír

nkh.jpgnkh2.jpg

Az utóbbi napokban elárasztották az internetet (is) az Erőss Zsolt és Kiss Péter eltűnéséről szóló hírek. Amellett, hogy a hazai sajtó információi sokszor találgatásokon alapultak, bulvárízűek és kiollózott idézetekkel manipulálóak voltak, akadt néhány teljesen ízléstelen cím és írás is. Ezek közül kettőt emelnék ki, az egyik a sport365 cikke, amely a szerencsétlenséget úgy tálalja, mintha egy mezei NB1-es meccsről lenne szó, ami pedig még durvább, az a hirekereso.hu főoldalára is felkerülő, magyaridiot.blog.hu véleménye az esetről. Bár a szerző szabadkozott a címadás miatt, a tirpák jelzőtől ez nem menti meg. Vélemények és ellenvélemények felhozása nélkül (mivel ez nem az az oldal, ahol ezt ki kell beszélni), vélhetően halott embertársainkról egyszerűen nem lehet ily módon megnyilatkozni, akármennyire is szeretnénk pár olvasót.

A blogbejegyzést itt találjátok: 

http://magyaridiot.blog.hu/2013/05/23/kinyiffant_a_hoparduc_anyanak_egy_szot_se

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr675315738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása