NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Megkésve, de nem elfelejtve - 7 napos (ezért kicsit penészes és idejétmúlt) írás a Kozsó-hyperól

2012.10.25. 11:23 - NapiKamuhír

kozsi.jpgHeti Világgazdaság. Mi jut erről eszünkbe? Számok, spekulációk, tőzsde, válság, politika, Lady Gaga, Kozsó…várjunk csak. Lady Gaga és Kozsó? Üdvözöllek a gonosz világban, a hvg.hu-nál bizony van hely (és igény) a bulvárra. Az „Élet + Stílus” rovatba kerül mindaz, ami már nem fér máshova. Meglepő, de vannak itt is olvasható cikkek, bár nem túl sok. A mai áldozat sem az, sőt továbbmegyek, ez már valahol a nevetséges és a szánalmas peremterületén mozog. Tudniillik, drága nemzeti kincsünk, Kozsó, kitalálta, hogy Lady Gaga (aki nem sokkal különb) ellopott tőle egy 1992-es Ámokfutók számot. A hvg.hu-t annyiban azért meg kell védenem, hogy csak átvette a cikket, az „eredeti” szerzőt a hir24.hu nevezetű álhírportálon kell keresni. (Kiegészítés: azóta persze az egész sajtó átvette, pörgött is rajta pár napig.)

Ezen a mondaton azért vonyítottam:

„Kozsó amerikai menedzsmentje már megkereste a világsztár képviselőit, és perre készülnek kártérítést követelve, bár a magyar zenész hosszú távon egy Lady Gaga-Kozsó duetten is elgondolkozott.”

Határozottan vicces :) 10/9

Az eredeti kamucikkért katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr634869320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása