NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Nyíltan uszít a "pszeudo"liberális kultúrököl

2012.11.05. 15:47 - NapiKamuhír

Nem elég, hogy az index egész vasárnap Szecsődi "márnővagyok" Karit reklámozta a címlapon, hétfőn sem lendült feljebb a színvonal. A blogketrecben ott virított a foenix.blog.hu, ami most legnagyobb szerencsénkre kiszabadult a kibertér naprendszeréből és elindult egy rögös, ámde gyűlölködő kommentekkel teli úton. Teljesen megérdemelten. Lehet, hogy viccnek szánták a posztot, de ilyen témával nem okos dolog mókázni.


"Megemlékezünk például államalapítószentistvánakirályról, de Mark Zuckerberg szülinapját senki nem ünnepli a haverjain kívül, pedig lássuk be, mai életünkhöz sokkal többet adott hozzá a Facebook nevű, sok bosszúságot okozó, mégis megkerülhetetlen platformja a közösségi életnek, mint egy ezer éve halott király, akinek valamiért még mindig nem temettük el a jobb kezét."

Ittvanminden!

Köszönjük, hogy vagy nekünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr564891933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása