NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Nők Lapja - természetesség vs. photoshop

2012.11.06. 12:10 - NapiKamuhír

A Nők Lapja az a magazin, amit kölyökkoromban szívesen lapozgattam át (anyám után persze), általában volt benne egy-egy érdekes téma, és nem tapasztaltam kóros feminizmust sem, mint egyes divatújságokban. Tisztelettel kezelték benne a nőket/asszonyokat, úgy, hogy azt egy férfiolvasó is megértette. Ez napjainkra megváltozott, a lap elkezdett a bulvár felé tolódni, miközben azt harsogja, hogy milyen a nagybetűs nő. A lehető legrosszabb párosítás. A címlapokon agyonretusált magyar és külföldi hírességek szerepelnek, emellett belül a természetes bőrfeszesítést és a tisztességes megöregedést részesíte(nék) előnyben. Elég kontrasztos a dolog.

A legszembetűnőbb nekem Szulák Andrea volt. Bármiféle bántást mellőzve, elhiszem, hogy jól esik az ember lelkének (főleg, ha egy hölgyről van szó), ha közel az ötvenhez készül róla néhány előnyös fotó, de ez nem azt jelenti, hogy agyon kell retusálni. Hasonlítsuk csak össze a két képet. Melyiknek hiszünk? A második igenis jó kép, természetes, mosolygós, Bifidus Actiregularis nélkül is. Ellenben az elsővel, ami inkább feszengősnek hat.

szulakandi2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr884893387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása