NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Képzelt 2013. március 15-i címek és lead-ek

2013.03.15. 13:49 - NapiKamuhír

Az Európai Bizottság két napos hidegbetöréssel és havazással büntette Magyarországot, miután a kormány engedélyezte az 1 cm-nél nagyobb kokárdák viselését.

 

Harmincezer ember maradt öt másodpercig áram nélkül Szolnok-megyében

 

Vej György visszavitte a tegnap vásárolt tartós tejét a boltba, miután kiderült, hogy a boltvezető Jobbikos. Szerencsétlenségére azonban nem tudta, hogy a boltok ilyenkor zárva tartanak, ezért lerakta a terméket a bejárat elé.

 

A TASZ kezdeményezi a Nemzeti Ünnepeink átformálását, mert a kisebbségiek nagy része nem képes azonosulni azokkal. A TASZ szerint a marihuána-ünnepe sokkal jobban megérdemelné a figyelmet, mint néhány 165 évvel ezelőtt élt magyarkodó lázongása.

 

Gyurcsány Ferenc keresztbe állt a Váci úton, slusszkulcsát lenyelte, ezzel fejezte ki szolidaritását a havas utakon ragadtakkal.

 

Nem járt a havazás miatt a kettes metró

 

Áder János szignókényszerben szenved. A köztársasági elnöknek naponta legalább 20 hivatalos papírt kell aláírnia, különben nem tud aludni, állítólag csak ezért írta alá az alkotmánymódosítást. Liberális blogírók közben kétnapos konferencián találják ki Áder lehetséges gúnyneveit.

 

Húszan tüntettek a Parlament előtt, de egyszerűen senki nem figyel már rájuk. Nem sokkal később elfoglalták a Margit-hidat, de négy embert majdnem elütöttek, ezért inkább elindultak az ELTE-re, félúton viszont eltévedtek, mert már tíz éve nem jártak ott.

 

Orbán Viktor Brüsszelből twittelt: csodálatos idő van, remélem otthon is. Itt a tavasz, kedves barátaim.

 

Harminc pávián elszökött a Nyíregyházi állatkertből, Pintér Sándor szerint a majmok felelőtlenek, amiért hólánc nélkül szöktek meg

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr935136241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása