NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Mélypont

2013.04.29. 20:17 - NapiKamuhír

Ezt is megéltük. Tényleg minden elképzelést, és még a hetivalasz.hu-t is alulmúló "híroldal" indult webhirek.com domain alatt. A lényeg: lopjunk banális tartalmú írásokat mindenhonnan, forrás nélkül közöljünk megbízhatatlan információkat és lájkvadászkodjunk az alábbi módon: "A cikk nem ért véget! Likeolás után jelenik meg a többi része!" Talán ennél már nem is nagyon van lejjebb. Ez a marhaság, ami végképp kicsúfolja az újságírói szakmát, rövidke két hónap alatt 17 ezer követőt gyűjtött a fácsén, és ez a szám stabilan növekszik.

Itt a vége, akár be is zárhatom a blogot, mert nem sok értelme van. Fikázom itt az indexet és az origot, a hetiválaszt, a hvg-t, de mégis van bennük valami, ami még talán valahol értékelhetővé is teszi ezeket időnként. A webhirek.com-ban semmi ilyen az ég világon nincs. Végtelenül rossz a helyzet, a minőség elveszik a sok szar között. Igazán, szívből sajnálom.

Bocsánat, hivatkoznak ők.

napiszar.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arra kíváncsi lennék, hogy ki a szakértőjük.

webhirek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr765253263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása