NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

napikamu-álláshirdetés

2012.05.10. 15:01 - NapiKamuhír

A Magyar Narancs a nevével ellentétben egyáltalán nem jobbos, ami az álláshirdetésein is látszik. Nem nagyon izgatna a dolog, minden párt mögött számos lap áll. De az alábbi http://www.emasa.hu/allas.php oldalon talált álláshirdetés azért mégis szánalmas. Ennyire nyíltan keressük az országot pocskondiázó, szaktudás nélküli embereket? Aki elfogultsága miatt akár képes minden háttértudást nélkülöző baromságokat összehordani.  

A hirdetés az alábbi: "Vidéken élő tudósítókat keres a narancs.hu. Olyan civilek és újságírók együttműködésére számítunk, akik a lakókörnyezetükben történő események, folyamatok visszás, vagy éppen jogsértő oldalát is képesek meglátni. Sajtóban szerzett tapasztalat nem feltétel. A jelentkezéseket rövid bemutatkozással és lakóhely megjelöléssel együtt a kismagyarorszag@narancs.hu-ra várjuk."

Röviden lefordítva: írjatok, ha valami nem tetszik, mi leadjuk és ismét kiderül, milyen szar az ország. Gyönyörű. Többek között ezért is születik sok fals hír, hol marad a pártatlanság?

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr534500461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása