NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

mária, és a szabad véleménnyilvánítás

2013.04.12. 20:42 - NapiKamuhír

maria_1365791097.jpg_530x190

Ennek az igazán kedves "embernek" az írásai időnként kikerülnek az index és az origo címlapjára, a blogketrecbe. Jól meggondoltátok? Két országos online lap hitelességét rombolni egy ilyen semmirekellővel? Minden politikai véleménytől elkülönítve (!), mégis hogyan lehetséges, hogy egy halott embernek az emlékét ilyen gerinctelen módon gyalázzák? Itt tart az elektronikus média. Itt tart az egész sajtó. A béka puhos, nyálkás hátsója alatt. Büszkék lehetünk a mária féle véglényekre. Érdekes módon a kommentelők nagy része, és a posztoló is politikai nézeteit félretolva, emberi módon állt a témához. Ez a követendő példa. 

A poszt egyébként itt érhető el:

http://hacsaknem.blog.hu/2013/04/12/nyugodj_bekeben_szalai_annamaria

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr875220109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása