NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Szeretne szóismétlést szeretne? Avagy a kell 12-szer

2011.09.28. 00:01 - NapiKamuhír

Ez a cikk szintén az index.hu-ról származik, bár nem igazán kamuhír, ezért pontozni sem fogom. Csak szimplán szar szar, mert csomó mindent kétszer ír mindent. Idegesítő, vagy nem idegesítő? Nézzük.

 

Szeretne új Facebookot?

 

„A múlt héten aktiválódott a Facebookon a legújabb szolgáltatás, a Timeline. A Timeline az új profiloldal, a profilon látható lesz minden közeli esemény, de az években felgyülemlett tartalomból a Facebook véletlenszerűen válogatja ki a legfontosabbakat. Egyelőre csak fejlesztőknek elérhető, így mezei felhasználók egyelőre nem látják. De ha valaki nagyon szeretne új Facebookot magának, nagyon egyszerűen megteheti.

Először is be kell lépni a Facebookba, majd fejlesztőként kell bejelentkezni. Ehhez egyszerűen be kell írni a keresőbe, hogy developer, és rákattintani az első találatra, ami valószínűleg a Developer nevű alkalmazás lesz.

Engedélyezni kell a hozzáférést. Miután ez megvan, készítsenek egy új alkalmazást: kattintani kell az új alkalmazás készítése (Create New App) gombra. A következő lépésben el kell nevezni az alkalmazást, és engedélyezni kell.

Az alkalmazás fő képernyőjére kell navigálni, és bal oldalt megkeresni az Open Graph nevű gombot. Ezt is engedélyezni kell, majd tesztelni az alkalmazást. Ehhez be kell írni egy műveletet és azt, hogy mivel tesszük ezt: például read a book vagy eat a sandwich. Változtasson meg néhány alapbeállítást a következő néhány oldalon, majd fogadja el azokat.

Ezek után már csak néhány percet kell várni, majd visszamenni a Facebookoldalára. A Timeline-ba szóló meghívónak már ott kell lennie az oldal tetején, használatra készen.”

 

Azért a 12 „kell” szó és az 5 „alkalmazás” elég konkrét volt.

Írjam meg normálisan? Oké. Nem nagyképűségből, de mégismárna!

A múlt héten aktiválták a Facebookon a legújabb szolgáltatást, a Timeline-t. Segítségével az új profilon látható lesz minden közeli esemény, de az években felgyülemlett tartalomból a rendszer véletlenszerűen válogatja ki a legfontosabbakat. Egyelőre csak fejlesztőknek elérhető, így mezei felhasználók még nem látják. De ha valaki mégis szeretne új Facebookot magának, egyszerűen megteheti.

Először is fejlesztőként bejelentkezünk. Ehhez be kell írni a keresőbe, hogy developer, és rákattintani az első találatra, ami valószínűleg ugyanez a nevű alkalmazás lesz.

Engedélyezzük a hozzáférést, miután ez megvan, készítsünk egy új alkalmazást: kattintsunk az új készítésére (Create New App). A következő lépésben adjunk nevet neki.

Ezután az app fő képernyőjére navigálunk, és bal oldalt az Open Graph-ra kattintunk. Az engedélyezést követően teszteljük. Ehhez be kell írni egy műveletet és azt, hogy mivel tesszük ezt: például read a book vagy eat a sandwich. Még szükséges változatni néhány alapbeállításon, majd elfogadni azokat.

Ezek után néhány percet várunk, majd irány vissza a Facebook főoldalára. A Timeline-ba szóló meghívó ott lesz a lap tetején, használatra készen.

 

Legközelebb nézze át valaki a szerző cikkét. Tíz perc volt összesen kipofozni egy kicsit, persze így sem tökéletes, de azért...

 

Az eredeti cikkért katt ide az eredetiért katt! KATT!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr343261611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása