NapiKamuhír

Pofátlan/szenzációhajhász (bulvár)hírek, címlapi elírások, figyelmetlenségek felkeresése, bemutatása, véleményezése.

Friss topikok

  • ordassy: Azért lecserélhetnénk egy értelmes szép magyar lányra ezt a kegyeletsértő, butácska, infantilis, l... (2013.05.19. 17:39) Suttyóság a Mokkában

Szent Zámbó Jimmy

2012.08.22. 16:03 - NapiKamuhír

jimmylajcsi2.jpgNem szokásom olyan emberen viccelődni, aki már nincs az élők sorában. Jimmy akárhogy is nézzük, letett valamit az asztalra, sokan szeretik manapság is. Viszont ezzel együtt számos bőrt lehúztak róla halála után, a bulvárlapok szívesen írnak róla. Ezt példázza a következő kiskegyed cikk is, ami teljesen komolyan vehető.

 

 

"Avassák szentté Jimmyt

Zámbó Jimmy mai napig az egyik legnagyobb sztár, ehhez már nem fér kétség. Ahogyan ahhoz sem, hogy az énekesnek vannak a mai napig a leghűségesebb rajongói, akik ezúttal azért fogtak össze, hogy kezdeményezzék a Vatikánban Jimmy szentté avatását. Ennek persze feltételei vannak. A hivatalos eljárás szerint először boldoggá kell avatni, majd igazolni két csodát, ami az énekeshez kapcsolódik."

Felmerül a kérdés, hogy Jimmy vajon milyen csodákat tett?

Átváltoztatta talán egy kétoktávos ember hangját négy és fél oktávossá?

Árpiból puncimágnest csinált?(http://www.blikk.hu/blikk_csakegynap/20071122/zambo_arpy_naponta_15_csajt_utasitok_vissza/)

Várom a további ötleteket!

Kamufaktor: 10/5

A májvíájpís képet ne kérdezzétek, hogy honnan szedtem, legyen elég annyi, hogy hosszú kutatás után találtam meg.

Az eredeti kamucikkért katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikamuhir.blog.hu/api/trackback/id/tr394726144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása